Praktisk information / FAQ

Hvor gammel skal man være?
Minimum 16 år. Unge under 16 år skal være ledsaget af en voksen, som har ansvaret for dem.

I hvor lang tid i forvejen skal man bestille?
Vi anbefaler, at du bestiller i så god tid som muligt, gerne nogle uger før, især hvis I er mange. Hvis du bestiller i perioden mandag – torsdag, kan vi normalt svare på din bestilling inden for ca. 1 døgn.

Hvorår?
Arrangementer kan afholdes alle ugedage. Vi afholder primært kun arrangementer i de lyse timer, dvs. med start senest to timer før solnedgang.

​Påklædning?
Hvis vejret er fornuftigt afholdes arrangementerne udendørs. Hvis det er dårligt vejr skyder vi fra et skydehus (uopvarmet) og skiverne står ude i det fri. I skydehuset er der også en varmestue, dersom det skulle blive rigtigt koldt. Husk dog altid fornuftigt tøj og fodtøj til dagen.

Kan man deltage, hvis man er gravid?
Der er ingen sikker viden herom, men vi fraråder deltagelse på grund af det høje støjniveau. Man kan dog sagtens være med og se på i passende afstand.

Sikkerhed
Skydesporten har tradition for at have et meget højt sikkerhedsniveau, og skydesporten i Danmark er da også en af de mest sikre sportsgrene der findes. Det vil du også opleve ved vores arrangementer. Vi opererer endda med et sikkerhedsniveau, som er højere end de krav, der normalt stilles til skydning. Før skydning påbegyndes modtager alle en grundig sikkerhedsinstruktion. Udover at alle skal bruge høreværn har vi desuden det krav, at der ved ophold på banen bæres briller/sikkerhedsbriller. Hvis man i forvejen bærer briller er disse OK til de skydninger, vi foretager. Alle får udleveret personlige sikkerhedsbriller. Vores programmer er trinvis opbygget, sådan at man hele tiden føler sig tryg ved situationen. Under skydning har vi 100 % backup af den enkelte deltager. Det betyder, at ingen står og skyder alene. Der er altid en instruktør lige ved siden af dig, som du får den fornødne hjælp af. Gunsport leverer gode oplevelser i form af spændende og dynamiske arrangementer, hvor sikkerhed og tryghed følges ad.​

Hvilke våben skyder man med?
Du prøver at skyde med 9 mm pistol og kal. 0.38″ revolver. Typiske våben er Glock pistoler og Smith & Wesson revolvere. Vi kan også tilbyde at prøve at skyde med det mindre 0.22 kaliber.

Hvad med mad og drikkevarer?
Vi serverer altid lidt at drikke (vand, kaffe eller lignende). I weekenderne og i åbningstiderne er der også en lille kiosk på stedet. Det er tillaldt selv at medbringe, dog kun til eget – eller til gruppens brug. Der er generelt ikke tid til spisning under et arrangement, men har I her særlige ønsker efter arrangementet, så kontakt os herom. Det vil så normalt være muligt at låne et lokale til brug herfor.

Er der ekstraudgifter?
Nej, vore priser er altid med alt inkluderet.

Andre spørgsmål?
Kontakt os endelig, enten på mobil : 22 75 98 20 eller E-mail: kep@kep.dk