Om os

Advanced Shooting Academy Denmark, ASAD.dk / Gunsport.dk  formidler og præsenterer moderne dynamisk sportsskydning med 9 mm pistol og kal. 0.38″ revolver.

Vi samarbejder med og afholder kurser og PR skydninger for SAS Skytteklub og Dansk Sportsskytte Forbund, Distrikt København.

Vi afholder skydetekniske kurser for skytter, som allerede er aktive inden for skydesporten samt events for firmaer og private, som gerne vil opleve, hvad moderne sportsskydning har at byde på.

​Vi har mere end 15 års erfaring i afholdelse af kurser, firmaevents, kundearrangementer og polterabends.

Vi bruger kun topskytter som instruktører, skytter, som typisk har flere mesterskaber bag sig. Vi er et serviceorienteret firma, hvis primære mål er at give dig et spændende arrangement i trygge rammer.

​Ved vore arrangementer er der backup af hver enkelt skytte af en instruktør. Ingen deltager står og skyder alene. Derfor kan du også hos os få lov til at prøve langt mere, end det normalt er muligt andre steder. Det gør vore arrangementer væsentligt mere attraktive og underholdende. Hos os er pistolskydning en spændende, udfordrende og underholdende sport.

Vore priser er med alt inklusive. Det er derfor nemt at lægge et budget for et arrangement. Vi tilpasser os dine ønsker og behov og laver et arrangement, der passer til det du/I har brug for.

Ved alle arrangementer modtager vore kunder en bekræftelse samt en kørevejledning. Vi glæder os til at se dig.

www.asad.dk

CVR: 2573 2758